Itt a második hét Kovács Patríciával, Babos Tímeával, Gáspár Lacival és Ambrus Attilával. Szubjektív ajánló a hétre.

december 11. hétfő vagyis már kedd 00:15 Kovács Patrícia

Arról dönteni, hogy az ember kivel akar a hálószobában beszélgetni, nem is olyan egyszerű. Kovács Patríciával persze szívesen, és a plédekkel olyan is volt, mintha a kamasz barátok iskola után telepednének a nagy ágyra. Patrícia jó partner és jó beszélgetőtárs, figyel és ad is magából. Elég későre került a műsor, ha nem bírsz ébren maradni, másnap reggel már fent lesz a Viasat Playen!

december 12. kedd 23:00 Babos Tímea és édesapja

A világbajnok teniszező, aki azt is elmondja, milyen volt melegítőben szobabickilizni a szaunában, csak azért, hogy bírja a versenyzést Ausztráliában. Nagyon menő, hogy Timi eljött hozzánk, sokat dolgoztunk, hogy így lehessen. A felvételre édesapja mellett elkísérte párja is, a kezdés előtt egy kicsit fűztem, hátha beül beszélgetni, de annál szégyellősebbnek bizonyult.

december 13. szerda 23:00 Gáspár Laci

Én tényleg csak annyit kérdeztem, miért vette el első feleségét, aztán Laci annyi érzéséről beszélt, mintha csak tudta volna, mire vagyok kíváncsi vele kapcsolatban.  Az a fajta mélyről jövő akarás, felfelé törés, ami benne van, hihetetlen és példaadó. Hogy mennyire hitt mindig abban, hogy bármi megtörténhet… Amennyit én láttam belőle, lenyűgözött.

december 14. csütörtök 23:25 Ambrus Attila

Számomra a legérdekesebb az, ami Ambrus Attilával a börtönben történt, hogy eleinte még – ahogy addig is mindig – másban kereste a hibát, az okot, aztán a sok egyedüllétben átfordult benne valami. Nagyon sokan keresik szerintem azt, amit én most nem mernék megvilágosodásnak nevezni, de valami ahhoz közelítő lépést megtett a “Viszkis”.