Én vagyok az, Lovász László. 1976-ban születtem Kiskunhalason, Kecskeméten nőttem fel, ahol kereskedelmi iskolába majd tanítóképzőre jártam.

1999-től gyakornok, majd produkciós koordinátor voltam az Esti Showderben. Ekkoriban keresett szerkesztőket és műsorvezetőket az induló ESTFM, ahol a kezdettől az alapcsapat kirúgásáig dolgoztam.

A rádióban ismertem meg Hajós Andrást, akivel éveken keresztül együtt dolgoztunk: 2003-ban a Magánszám, 2004-ben a Késő este Hajós Andrással producere voltam. 2005 májusától három és fél éven át a Danubius Rádió reggeli műsorában dolgoztam untermannként kb. 7 műsorvezető “alatt”.

2010-ben legjobb rádiós partneremmel, Frankó Ronival a radiocafé (Utasellátó), 2012-ben a Petőfi Rádió (Egész úton hazafelé) műsorvezetője voltam. Előbbivel Voltfolió-díjat nyertünk, utóbbival a délutáni sáv leghallgatottabjai voltunk.

2012-ben találtam ki a Lakástalkshowt. 2013 óta a Duma Aktuál műsorvezetője, illetve videoproducer vagyok a Dumaszínházban, ahol 2016 januárjában indul a friss ötleten alapuló vadonatúj talkshow-m, a Tesztbeszéd.

Dumaszínházas előadásaim itt.

Rendezvényeken házigazdaként, műsorvezetőként, moderátorként dolgozom.