Nagy Ervin és Scherer Péter voltak az első két epizód vendégei, a járványhelyzet miatt természetesen csak online kapcsolatban.

Ráadásul Scherer Péterrel nem is sikerült a klasszikus 24 órás verziót megvalósítani az Instagramon, mert Péternek nincs Insta-fiókja, és nem is szeretett volna létrehozni egyet. Azt mondja, azzal foglalkozni kell, sokat, és ő nagyon jót szeretne csinálni. Vannak is ötletei, úgyhogy reméljük, még a nyáron lesz kedve belefogni!

A beszélgetés egyébként rögtön egy nagyon megható történettel indul, Péter elmeséli, hogy a Mucsi Zoltánnal játszott Don Quijote-előadásban hogyan jelenik meg kettejük életre szóló kapcsolata.

…és tényleg ez van, hogy mi valahogy így összeölelkezve, -kapaszkodva bicegünk ezen a pályán a Zolival. Szóval, hogy nagyon sok pici belső titkos szimbólum van ebben az egészben… gondolom, neki is – mondja Péter, és ennél a résznél már inkább száradtak a könnyek.

Itt megnézheted a teljes videót, közel háromnegyed órás a beszélgetés

Szóval a beszélgetést felvettük egy streaming-program segítségével, így nem volt élő, de talán ettől ez most egy elég ütős interjú lett.

Nagy Ervinnel pedig szóba került hiúság, gyereknevelés, meg az is, hogy miért iszonyatosan izgalmas beugrónak lenni egy előadásban.

Itt megnéztheted a teljes videót Nagy Ervinnel

Tetszik magamban az, hogy beleugrok helyzetekbe, és végül győztesként jövök ki belőlük, és büszke tudok magamra lenni. Én ezt szeretem. Azt hiszem, hogy nagyon jó beugró vagyok, például, ha odaadnak egy szöveget, hogy meg kell mentenem egy előadást. Van egy ilyen hero-szindrómám. Ahogy öregszem egyre jobban látom át a dolgokat. Egyre több aggyal dolgozom. A szakmánkban az, aki meg tud menteni egy előadást, be tud ugrani az jó. (…) Ráadásul ez ad egy olyan adrenalin-fröccsöt, ami semmihez sem fogható. Amikor van 10 órád, hogy mindent megtanuljál – a Cigányok című darabnál volt ilyen. (…) Jó félni, ez bizsergető. Rontok el persze szövegeket, de nem esek össze, folytatom. Azt érzem, hogy ezt uralni tudom, és felkészít mindenre, az élet bármely kihívására – mondja Nagy Ervin az intejrúban.

Kövessétek a @lacisaysoutloud Instagram-oldalt, és így garantáltan nem maradtok majd le a sorozat következő epizódjairól! Előkészületben: Stohl András-beszélgetés.