Most már tényleg csak kettőt kell aludni, és elkezdődik a második évad. Itt az ajánló az első hét epizódjaihoz.

december 4., hétfő 22:00 Gesztesi Károly

Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor el kell mondanom, hogy Gesztesi Károlyt először nem akartam meghívni a Lakástalkshowba, mert hatalmas kamuszagot éreztem körülötte. Onnantól kezdve, hogy egy újságcikk szerint oligarchának mondja magát, egészen addig, hogy szerintem egy színész olyat soha nem tehet, hogy nem megy el az előadásra. De a szerkesztőim meggyőztek, és egyáltalán nem bántam meg. Azt most sem tudom, hogy mennyire volt őszinte velem és saját magával, az előbbi valamennyire talán megítélhető a műsor végére, a második viszont nehezebb kérdés. Amit tapasztaltam, most is furcsa: Gesztesi nem csak, hogy nagyon örült minden szeretetteli szavamnak, de végtelenül zavarba hozott azzal, mintha a bajaiból őt kirántó terapeutát látta volna bennem. Ami pedig nem vagyok.

december 5., kedd 23:00 Geszti Péter

Ettől a felvételtől csak azért tartottam, mert Geszti Péter minden irányból médiatudatos és rutinos közszereplő, tehát a legfontosabb célom csak az lehetett, hogy az előre összerakott válaszokat elkerüljük. Szerintem sikerült, és egy nagyon élvezetes beszélgetés lett a végeredmény. Lehet, hogy csak én hallottam kevesebbet Péter édesapjáról, nem tudtam, hogy humorista és rádiós szerkesztő volt, és kíváncsi voltam, mi az, amit tőle kapott.

december 6. szerda 23:00 Lakatos Márk

Nem szerettem volna Márkkal egy a melegségére és annak hétköznapi vonatozásaira klasszikusan rácsodálkozó beszélgetést készíteni, meg harcosat sem, hogy a melegeket és mindenfajta másságot igenis el kell fogadni. De kíváncsi voltam, az ő nyitottságával hogyan látja a világot, és merrefelé keresi a boldogságot mostanában.

december 7., csütörtök 23:25 Gryllus Dorka és Simon Kornél

Olyan jó velük együtt lenni! Vidámak, szeretik egymást és visznek magukkal. Az egyik legszórakoztatóbb epizód, sok őszinteséggel. Kornél pont öt nappal idősebb nálam – ezt láttam meg először róla a háttéranyagban. Aztán, ahogy olvastam tovább, annyi minden közös dolog volt. És végül aztán úgy alakult, hogy majd mi ezt külön jól megbeszéljük, de bőven jó lesz ám a szerelmükről, meg a színészségről hallani Dorkától és Kornéltól. Nagyon örülök, hogy megismertem őket! Szelfiztünk is.
Hétfőn kezdünk, várok mindenkit a Viasat3-on!