Ülök a Dunaparton, a Bálnánál, Szécsi Zoltán kávézójában, az Olimpicaféban. Új hely, nagyon finom a kávé! És a kóla… nos, a kóla az sztenderd minőségű. Jéggel, citrom nélkül – a citrommal való kólaivás valami olyan túlfejlesztett civilizációs hülyeség, amire megfejtést még nem találtam, keresem azt a tudatállapotot, ami egy ilyen ötletnek melegágya lehet.

fotó-5

Egyre inkább körvonalazódik, hogy ősztől hogyan folytatódik a Lakástalkshow. A jelenlegi elképzelések szerint szeptember közepétől egészen december közepéig hetente jönnek új epizódok, az eddig megszokott rend – azaz, hogy egy hosszabb beszélgetés több részletben kerül fel – nem változik.

Tárgyalok arról, hogy ki és hogyan segítené a jövőben a munkát, hogy a beszélgetések még nagyobb közönséghez jussanak el. Persze panaszra nincs okom, az ÉLŐ Lakástalkshow-t 4000 fölött néztétek, a Hajós-beszélgetés közelít a 10 ezerhez. Lukács Laci 7000 fölött jár, Soma pedig a két résszel 7200-nál.

Az őszi szezon vendéglistája már megvan, nagyon rövid időn belül egyeztetni is kell. Szeretném, ha szeptember 18-án érkezne az első epizód. Addig munka és ötletelés.

Szép nyarat a maradék két hétre!