Büszkén és boldogan osztjuk meg Veletek, biztosan láttátok is már a hírt: 2019 őszén 3. évadával folytatódik a Lakástalkshow, méghozzá a Sony Maxon!

Az évadokat tekintve ez már – ha a netre készült négyet is hozzávesszük – bizony a hetedik lesz, ez összesen 20 netes és 50 televíziós epizódot jelent eddig, és én már azt is tudom, meddig jutunk idén. Komoly menet lesz.

Ha csak megpróbálom egyben érezni, hogy ez mennyi együttlétet jelentett már másokkal, hány ember életébe kellett belenéznem… nem is értem. Az idei szériából már az összes vendég háttéranyagát olvastam, a főszerkesztőmmel – az én örök rádiós-, de most már médiapárommal –, Ronival végigvettük a beszélgetéseket. Ülök az autóban, és most már embereken gondolkodom, helyzeteket próbálok elképzelni: milyen lesz ennek vagy annak a szemébe nézni, vajon elmondja-e azt, miért olyan ő, amilyen?

A nappali rövidesen készen áll a vendégek fogadására

A következő időszakban igyekszünk sok részletet megosztani itt a honlapon az eseményekről, egyelőre annyit szabad, hogy a forgatás most már tényleg nagyon hamarosan indul. Új helyszínre költöztünk, éppen most lakjuk be a lakást. Ebbe beletartozik az is, hogy tegnap a szerkesztőkkel már ott értekeztünk, végigvettük az összes epizódot, a bejátszásokat és az extra tartalmakat. 11 napon át készülnek majd az epizódok, folyamatosan fotózunk majd, de a vendégeket titokban tartjuk egészen az adásba kerülés környékéig. Nagyon jó a névlista, lesz egy-két komoly meglepetés.

A premierdátum hamarosan nyilvános lesz! Kövessetek Facebookon és Instagramon!