A Tesztbeszéd egy teljesen új formátumú, interaktív előadás, melyben a Dumaszínház legbátrabb fellépői azért állnak a színpadra, hogy a közönség „meztelenre vetkőztesse” őket!

tesztbeszed facebook postEz az új formátum persze némi magyarázatot igényel. A legfontosabb, hogy az előadóval kapcsolatos tesztkérdésekre elsőként mindig a közönség ad választ, tehát kiderül, hogy Aranyosi Pétert, Kőhalmi Zoltánt, Kovács András Pétert, Hadházi Lászlót, Badár Sándort vagy éppen Kiss Ádámot milyennek látják a nézők valójában!

És ez bizony nem feltétlenül egyezik azzal, amit ők magukról gondolnak! Ez adja az előadás rendkívüli izgalmát, azt a lehetőséget, hogy fellépő és néző egymásra mosolyogjon, és megtudjunk még többet a hazai stand-up legnagyobbjairól.

A közönségnek semmi más dolga nincs, mint az egyes kérdéseknél a)-t vagy b)-t választani, és figyelni, hogy vajon a vendég hogyan reagál.

  • Aranyosi Péter szókimondó vagy diplomatikus?
  • Kőhalmi Zoltán precíz és alapos vagy inkább szétszórt?
  • Hadházi László verseket vagy híreket olvas szívesebben?
  • Badár Sándor óvatos sofőr vagy egy vadállat?
  • Kiss Ádám mindent eltervez előre vagy spontán?
  • Kovács András Péter filozofálni vagy barkácsolni szeret jobban?
  • Megannyi égető kérdés, és higgyék el, lesz meglepetés!

A vendégek azt gondolják, tudják magukról, milyenek. A nézők azt gondolják, tudják róluk, hogy milyenek. De vajon a kettő ugyanaz? Ez csak a Teszbeszédben derülhet ki, hiszen ilyen formátumú beszélgetős műsor még nem volt!

Tesztbeszéd a Dumaszínház januári és februári műsorán a Corvin Dumaszínházban. A dátumok és a vendégek listája itt érhető el.

 

 

Aranyosi Péter a Tesztbeszédben

Január 17-én Aranyosi Péterrel indul a Tesztbeszéd a Dumaszínházban. Itt az ajánló!

Közzétette: Tesztbeszéd – 2015. december 10.

Kiss Ádám a Tesztbeszédben

Vajon tényleg olyan Ádám, amilyennek gondolják a nézők? Január 30-án a Dumaszínházban kiderül. A Teszbeszéd vendége lesz Kiss Ádám!http://dumaszinhaz.hu/eloadasok/tesztbeszed-lovasz-laszloval-interaktiv-szemelyisegteszt-kiss-adammal-Budapest-20160130-1700/

Közzétette: Tesztbeszéd – 2015. december 10.

Kovács András Péter a Tesztbeszédben

Január 24-én pedig Kovács András Péter ül le a közönséggel szemben, hogy megtudja, milyennek látják őt a nézők.http://dumaszinhaz.hu/eloadasok/tesztbeszed-lovasz-laszloval-interaktiv-szemelyisegteszt-kovacs-andras-peterrel-Budapest-20160124-1700

Közzétette: Tesztbeszéd – 2015. december 10.

Dombóvári István a Tesztbeszédben

Olyan szépen fogynak a jegyek a januári Tesztbeszéd előadásokra, hogy mutatom, kik lesznek februárban. 27-én például Dombóvári Istvánról derítjük ki, milyennek látja a közönség. Itt az ajánló!http://dumaszinhaz.hu/eloadasok/tesztbeszed-dombovari-istvannal-interaktiv-szemelyisegteszt-lovasz-laszloval-Budapest-20160227-1700/

Közzétette: Tesztbeszéd – 2016. január 1.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on LinkedInPin on Pinterest