Szavazás! Kiket szeretnétek a 4. évadban? És hogyan?

Lassan kifut a harmadik évad, és nekem már megvan a listám a negyedikre, hogy én kiket szeretnék. Hat vagy hét ember. De nyitott vagyok továbbra is, ha valakit befúrnátok a nevek közé, még van rá esély – ezért van itt ez a szavazás.

Emellett szeretném tudni, hogyan nézitek a Lakástalkshowt, milyen formában folytassam? És köszönöm mindenkinek, aki érdeklődik!

UPDATE! Akik a 60 perces verzióra szavaztok, végig is néznétek annyit? (Kommentelés lent!)

Sokkal jobb lenne, ha a beszélgetések...
 
Kit szeretnél látni a Lakástalkshow 4. évadában?

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on LinkedInPin on Pinterest
 • Takács Péter

  Winnie-t, a Sorozatjunkie.hu alapítóját hívnám meg.

 • helga

  Gálvölgyi Jánost is meghallgatnám.

  • Gal Mark

   Tényleg, őt kihagytam a bejegyzésemből, de ezt én is szeretném.

 • Amália Arrogáns

  Nem sikerült szavaznom, egyszerre többet is kijelöltem, azt hittem, mehet. Feldmár Andrást jelöltem, de érdekes lenne Kiss Tibi, Alföldi Róbert is. További ötletek: A J Christian, Oravecz Nóra, Habony Árpád :) Zuschlag János

  • Gal Mark

   Csernus Imre, Puzsér Róbert valóban érdekes lehetőségek :-)

 • Gal Mark

  Én is egyszerre több emberre szavaztam volna, de max. 3-at engedett, így korlátoznom kellett a lehetőségeimet, főleg, hogy javasoltam is valakit, akit szívesen megnéznék, hallgatnék egy ilyen kötetlen beszélgetés erejéig. Szavaztam volna még Hegyi Barbarára és Kiss Tibire is.
  Örvendek annak, hogy a youtube-on meg lehet nézni a beszélgetéseket. Én általában egy-egy csendesebb estém folyamán nézek végig 1-1 beszélgetést, de csak azokkal akiket kedvelek, akikre kíváncsi voltam/vagyok. Szerintem egy kb 2 x 30 perces formában kerülhetne fel egy-egy beszélgetés.